تبلیغات
زیست شناسی گرگان - پاسخ فعالیت های فصل دوم علوم زیستی و بهداشت-1392

امروز:

پاسخ فعالیت های فصل دوم علوم زیستی و بهداشت-1392

فصل دوم

فعالیت صفحه 13  
 الف)یك گرم نشاسته را در لوله ازمایش بریزید و 10 میلی گرم آب به آن اضافه كنید.
 
ب)آن را روی چراغ الكلی یا گاز با احتیاط گرم كنید.
 
ج)بگذارید ماده گرم شده كمی سرد شود.
  
د)یك قطره محلول ید دار (مانند لوگول)به آن اضافه كنید.

 1-چه تغییری در رنگ نشاسته در آب مشاهده می كنید از این تغییر چه نتیجه ای می گیرید؟
  با افزودن لوگول به نشاسته رنگ آبی ایجاد می شود این آزمایش نشان می دهد كه معرف  نشاسته، لوگول  یا ید می باشد. 
2-چگونه می توانید به وجود نشاسته در سیب زمینی پی برد؟
  با افزودن  لوگول که اگر آبی شود معرف وجود نشاسته است. 
3- آیا در سیب درختی  نیز نشاسته وجود دارد؟
  مقدار نشاسته سیب درختی از سیب زمینی معمولی كمتراست.

فعالیت صفحه 16
۱- در چه دماهایی واکنش بیشترین و کمترین سرعت را داشته است ؟
  بیشترین سرعت در حدود ۴۵ درجه و كمترین سرعت واكنش در دماهای حدود زیر 10 درجه  وبالا 
50درجه است.
 2-چرا سرعت واكنش در دمای بالاتر از 45 درجه كاهش می یابد؟
 چون این واكنش با كمك آنزیم انجام می گیرد و آنزیم ها در دمای بالاتر از 45 درجه آسیب می بینند.3- دمای بدن انسان درحالت تب ممکن است به بیش از 40درجه برسد چرااین برای بدن مضر است ؟   چون دمای بالای ۴۰ درجه به ساختار سلولها و همچنین آنزیمها آسیب می رساند . 

پرسش وتحقیق صفحه ی 16   1-جدول زیر را کامل کنید . 

ردیف

مواد درشت

واحد های سازنده

1

سلولز

گلوکز

2

گلیکوژن

گلوکز

3

پروتئین

اسید آمینه

تری گلسیرید

اسید چرب وگلیسیرول

 ۲- به جای علامت های سوال مونوساکارید قرار می گیرد.
 3-با توجه به شکلهای مربوط به سوال 2، توضیح دهید چرا آنزیم ها عمل اختصاصی دارند ؟
  چون روی آنزیم ها جایگاه فعال وجود دارد که این جایگاه  برای یک یا چند ماده مشابه اختصاصی است وهر ماد ه ای نمی تواند در آن محل قرار بگیرد .بنابراین هرآنزیم عمل اختصاصی دارد و ماده واکنش دهنده باید در جایگاه فعال قرار گیرد.
 4-پژوهشگران شیمی وزیست شناسی آب را ماده  ای استثنایی می دانند در باره خواص آب تحقیق کنید ودر کلاس گزارش دهید ؟
بر عهده دانش آموز
 5-بعضی از دانشمندان عقیده دارند که حیات مجموعه فرآیند های است که درون آب صورت می گیرد دراین مورد بحث کنید ؟
علت این امر این است که همه واکنشها ی شیمیایی درون سلول ها، درمحیط داخل آب صورت می گیرد .
 6-چرا ساکارز و نشاسته را در یک گروه از ترکیب های شیمیایی قرار داده اند؟ 
 چون ترکیب عنصری هر دو تقریبا به هم شبیه است و هر دو از مونو ساکارید به وجود آمده اند .
 7-چراپروتئین ها را ترکیبهای مهمی به حساب می آورند ؟
پروتئینها کارهای مختلفی در بدن انجام می دهند مانند آنزیمها که باعث انجام واکنش های شیمیایی داخل سلولها می شوند .


نوشته شده در : چهارشنبه 27 آذر 1392  توسط : شریفی زاده .    نظرات() .

maz`har
شنبه 10 آبان 1393 04:31 ب.ظ
دست شما درد نکند
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر